“Відкрийся” – Генеральна Асамблея Дочок Милосердя 2021р

 Триває Генеральна Асамблея Згромадження Дочок Милосердя св. Вікентія де Поля у Парижі, в Головному Домі сестер під  закликом: «EFFATA!» – «ВІДКРИЙСЯ».

Ця важлива подія відбувається кожних 6 років у Парижі збираючи Провінційних Настоятельок і делегаток з кожної Провінції світу. Це справді благословенний час збирання плодів, час підсумків минулого 6 – річного періоду. Чи наше Згромадження крокує вірно Харизмі св. Вікентія де Поля у сьогоднішньому світі? Чи віддаючи життя, щоб бути з Ісусом ми справді Його зустрічаємо і служимо Йому в найубогіших цього світу?

Завданням Асамблеї є також подивитися в майбутнє і накреслити конкретний план нашого життя і служіння Убогим у світі. Молимося. Призиваємо святого Духа. Нехай надихає серця всіх учасників цієї важливої події.

День 8 листопада 2021 року став історичним для нас і цілого Згромадження Дочок Милосердя – Генеральною Настоятелькою стала – Сестра Франсуа Петі (s. FRANÇOISE PETIT). Дякуємо доброму Богу за Її Особу і просимо про потрібні  благодаті на кожен день Її служіння Згромадженню. Нехай товаришують Їй наші святі засновники – св. Вікентій де Поль і св. Луїза де Маріяк, а також всі наші святі і блаженні Сестри.

Нашими молитвами супроводжуємо всі наступні дні Асамблеї, котра триватиме до 21 листопада 2021 року. Нехай дихання Святого Духа відновляє нас і вчить бути відважними в милосерді всюди там, де ми є.