Веселе святкування (м.Перечин)

 

13 травня в нашій парафії ми святкували Свято Мами.  ВММ разом з меншими дітьми підготували сценку про жертовність материнської любові до своїх дітей. Своїм виступом вразили до сліз особливо публіку старшого покоління. На кінець цього свята кожна мама отримала білу троянду на знак подяки за дар дарованого життя.

Приблизно 300 дітей взяло участь на святкуванні Дня Захисту Дитини,яке розпочалось святою Месою 2 червня цього року. Свято для наших наймолодших сумлінно підготувала молодь парафії. Почастунок і ласощі – батьки,а організацією займався о. Владислав, якому допомагали сестри. Програму збагатили паровозики ,на яких могли досхочу покататись діти, також  не обійшлось і  без каруселі. Надувний ігровий центр

 «Колобок» також не залишився без уваги малюків, а на батуті підскакували аж до неба. Вгості до нас також завітали і казкові персонажі: фея, Лунтік, сірий вовк, зайчик, свинка Пепа, баба Яга, Фіксик Сімка та необійшлось і без веселого клоуна, який не дозволяв нікому сумувати.  Активність дітей в різних конкурсах було винагороджено різними призами. Руки професійних художників перетворювали дітей на різних казкових персонажів.  Раділи також з цукрової вати, якої наїлись, хто скільки зміг. Натішені діти йшли  додому веселі і щасливі. За це все нехай буде подяка нашому Небесному Отцеві, а також організаторам цього свята: о. Владиславу СМ, ВММ , сестрам а також батькам.