Реколекції – “передусім це велика боротьба” (3-5.11.2017 м.Балта)

 

Слава Ісусу Христу!

Хочу поділитися враженнями з прожитих реколекцій, які для мене були дуже важливими  і думаю, що і для кожного з нас. Передусім це велика боротьба, яку треба провести з дияволом, який хоче нас відтягнути і вказати на цінності цього світу, це мобілки, з якими важко розлучитися, це голосна музика і думки про розваги. Свята Меса впровадила нас в атмосферу стишення. Вечеря як в родині і фільм про св.Августина. Наступний день був дуже інтенсивний і цікавий. Ми дізнались про Церкву, що не тільки ми, люди творимо її, але і Святі в небі також душі в чистилищі. А які скарби ми маємо… повний або частковий відпуст! На підставі конференції, яку провів нам наш настоятель, о.Генріх, ми працювали в групах, де могли укріпити почуте. Коронка до Божого Милосердя, Євхаристія, Адорація – так ми допомогли душам в чистилищі. Веселим вечером ми ще більше зміцнили нашу дружню спільноту… На вечір ми додивились фільм. Недільний, тобто День Воскресіння Ісуса Христа приніс нам нові переживання. Ми познайомились з бл.Пєром Джорджіо Фроссатті, який ще більше заохотив нас до святості…

Надіюсь, що цей час принесе великі плоди і Господь обдарує нас Своєю благодаттю для протистояння спокусам і провокації цього часу. Амінь.

 

Завгородній Годердза, Молодь і Сестри Милосердя з Балти